ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

El pacte Costera-Canal Organitza la II Jornada de la Dona Emprendedora

By 25/11/2022No Comments
  • Aquesta jornada, que es realitzarà dimarts 15 de novembre en l’Ecomuseu de Bicorp, comptarà amb la presència de sis empresàries que han rebut l’assessorament de l’àrea empresarial del Pacte.
  • L’acte està dirigit al públic en general i a les dones amb interés en l’emprenedoria en particular.

El Pacte Costera-Canal ha organitzat, per segon any consecutiu i amb motiu del Dia de la Dona Emprenedora, un esdeveniment per a commemorar el paper de les dones emprenedores en el territori.

La jornada té com a objectiu empoderar el potencial de les dones i fomentar la cultura emprenedora, així com la motivació i acompanyament necessari per a aconseguir-ho.

La xarrada, l’obertura de la qual serà a càrrec de la presidenta del Pacte Mª José Tortosa, començarà a les 17 hores, amb una taula de dones que comptaran les seues experiències al públic present amb l’objectiu de motivar i animar, així com donar el seu suport a altres dones que s’estan iniciant o tinguen dubtes sobre els respectius projectes emprenedors.

En concret, es comptarà amb els testimoniatges de sis empresàries del nostre territori que han emprés el seu negoci en els últims dos anys i que s’han beneficiat de l’assessorament, acompanyament i tutorització dels tècnics del departament d’empresa del Pacte. Es tracta de Carolina Gascón de “Thetomahaw”; Yolanda Requena de “Casa de la Luz”; Francisca Lluch de “Fanny Imagen y Soluciones Capilares”; Luisa Rodríguez de “Bistro Ca’Octavio”; Laura Lagardera de “El Terrenet” i Yadia Iglesias de “La Chucheria”.

Leave a Reply