ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

El Pacte Costera-Canal inicia l’emprenedoria a la juventud

By 25/01/2023No Comments
  • Els tallers s’estan duent a terme tant en les escoles d’adults del territori com en els instituts de secundària.

El Pacte Costera-Canal contínua el seu afany per acostar la cultura emprenedora a la població més jove. L’objectiu és fomentar l’aprenentatge del treball per compte propi, i sensibilitzar sobre la cultura emprenedora entre l’alumnat de formació professional dels instituts del territori i a les escoles d’adults.

L’itinerari, de dues jornades, la duració de les quals oscil·la entre les 2 i 3 hores, projecta els passos a seguir a poder obrir-se un camí laboral de treball per compte propi.

Aspectes com a pla d’empresa, de viabilitat o de màrqueting, són alguns dels termes que se’ls planteja perquè es familiaritzen i puguen, des d’edats primerenques, obrir-se camí com a persones emprenedores.

Així mateix, una altra de les actuacions innovadores que està portant el Pacte són els tallers d’orientació laboral dirigits a col·lectius amb diversitat funcional. El passat 29 de novembre, a la Casa de la Cultura de Xàtiva, es va dur a terme una jornada taller en la qual més d’un centenar de persones van rebre formació sobre com accedir al món laboral amb un xicotet itinerari sobre l’autoconeixement, definició d’objectius professional, eines i vies d’accés.

A partir de gener estan previstos els tallers sobre l’accés al món laboral en els municipis de la Llosa de Ranes i Xàtiva.

Leave a Reply