ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació i desenvolupament Local del Camp de MorvedrePactesPactes València

El Pacte Comarcal per a l’Ocupació del Camp de Morvedre, Som Comarca, incorpora noves píndores formatives de Protecció de Dades als menuts negocis de la comarca

By 13/09/2021No Comments

El projecte experimental Activa’t 2021, apropa al xicotet comerç noves píndoles online per a dependre conceptes bàsics i claus per a complir amb les normatives vigents de protecció de dades.

Durant el mes de maig i juny l’equip del projecte experimental del pacte territorial Activa’t 2021 han oferit un total de quatre sessions online per a explicar conceptes clau relacionats amb la gestió de la Protecció de Dades. En la primera sessió introductòria anomenada Conceptes Bàsics es va establir el criteri de què és una dada personal i com es deu gestionar per a complir amb la normativa vigent relacionada amb la protecció de dades. Les posteriors sessions ja tractaven temes concrets dins de la protecció de dades: videovigilància d’establiments, gestió de les dades relacionades amb el Covid 19 i digitalització del meu negoci, on s’establien criteris bàsics que han de saber gestionar quan tenen presència online en xarxes socials i web corporativa. Tenir present aquests criteris pot ser clau per a evitar sancions.

Les xarrades s’han portat a terme per Ismael Yuste, expert en Innovació i Protecció de Dades en l’Ajuntament de Canet de Berenguer, que ha volgut apropar aquesta temàtica a la ciutadania que han de gestionar la protecció de dades de menuts negocis i altres entitats. Les reunions d’aproximadament 45 minuts cadascuna els ha oferit una visió ampla sobre gestió de dades personals i protecció de dades. S’han resolt molts dubtes de com començar a gestionar-ho de manera correcta.

Les sessions han tingut molt bona acollida per la ciutadania del Camp de Morvedre amb un total de 40 participants entre totes les píndoles realitzades. Els assistents eren de diferents localitats de la comarca i representaven tot tipus de negocis. Es convocaran a partir de setembre mes píndoles sobre diferents temes d’empreneduria i digitalització, a més de tornar a oferir aquest tipus de continguts de protecció de dades.

Leave a Reply