ActualitatAcord territorial per l'Ocupació Camp de TúriaPactesPactes València

El accord Camp de Túria apuesta por la Innovación como motor en el Territorio

By 17/06/2022June 22nd, 2022No Comments

Llíria, 13 de juny 2022. L’Acord Camp de Túria desenvolupa accions que posen la innovació al servei de la indústria i el comerç de la comarca. Per això, després de detectar les necessitats manifestades pels agents socioeconòmics que desenvolupen la seua labor en els sectors de la indústria i el comerç es busquen solucions que donen resposta a aquestes necessitats.  

La digitalització i la millora dels processos són claus per a aconseguir sectors competitius, al nivell del mercat i que puguen afrontar amb garanties els nous reptes que es plantegen. Per això, i gràcies a la col·laboració de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), s’ha posat a disposició de les indústries i del comerç de Camp de Túria a personal tècnic capaç de solucionar, orientar i redirigir cap a les noves solucions digitals i tecnològiques que existeixen en el mercat.  

Atenció individualitzada o col·lectiva per a conéixer com millorar els processos interns i digitalitzar-los, com mecanitzar processos que fins ara es feien de manera manual o com fer el pas o consolidar-se en el món digital. Són només algunes de les qüestions que el personal tècnic atén o resol a les empreses de Camp de Túria.  

A més, mensualment s’envia un butlletí d’informació generat amb el coneixement de l’Institut Tecnològic d’Informàtica (ITI) amb notícies, bones pràctiques i informació rellevant sobre la digitalització i la innovació.  

Paral·lelament, juntament amb la Universitat Politècnica de València i el VRAIN (Institut Universitari de referència d’Intel·ligència Artificial a Espanya) s’està fent un pas més en el Portal d’Ocupació i Empresa posat en marxa per l’Acord Camp de Túria. L’objectiu és que a través de la Intel·ligència Artificial es puga casar l’oferta i la demanda amb més garanties d’èxit; així com conéixer quins requisits fan falta estudiant les ofertes que es publiquen en el portal per a comptar amb més opcions per a trobar un lloc de treball.  

En definitiva, l’objectiu és continuar dotant de recursos als agents socioeconòmics de Camp de Túria, per a entre tots fer una comarca amb futur. 

Leave a Reply