Pacte Territorial per l'Ocupació i desenvolupament Local del Camp de MorvedreActualitatPactesPactes València

El pacte territorial per l’ocupació del Camp de Morvedre realitza sessions presencials de digitalització per a la ciutadania

By 17/06/2022June 22nd, 2022No Comments

L’equip tècnic del programa Activa’t 2022 treballa amb xicotets grups per a reduir la bretxa digital al Camp de Morvedre.

El nou projecte 2022 del Pacte Territorial per l’Ocupació del Camp de Morvedre té com a objectiu principal acostar les píndoles de digitalització i de cerca d’ocupació a tota la ciutadania de la comarca, inclosa aquella que té majors problemes d’accés a les noves tecnologies i internet per falta de recursos tecnològics, econòmics, per edat o simplement desconeixement. L’equip d’Activa’t 2022 té el repte de trencar la barrera digital entre els habitants de la comarca.

Com a novetat, aquesta edició 2022 a més de realitzar les versions de les píndoles en línia en presencial, també treballa amb ciutadans amb un nivell bàsic de coneixements informàtics, realitzant píndoles presencials de creació de correu electrònic o creació de perfil de demandant d’ocupació a Sagunt Emplea. L’objectiu és introduir-los en eines bàsiques com el correu electrònic i l’ús de portals d’ocupació digitals per a la cerca d’ocupació.

Les sessions han començat a realitzar-se durant el mes de maig i continuaran al juny a l’aula d’ordinadors del Centre Cívic del Port de Sagunt. La programació del mes de juny consta de cinc sessions: dos de creació de correu electrònic, dos de creació del perfil de demandant d’ocupació a Sagunt Emplea i una per a aprendre a utilitzar Canva. En les sessions poden participar un màxim de set persones, i dos tècniques de l’equip Activa’t 2022 estan de suport per a guiar-los, resoldre els seus dubtes, ajudar-los i animar-los a començar a utilitzar aquestes eines tan útils hui dia. Les formacions no deixen de ser breus, amb una duració aproximada d’1:30 h, però les persones compten amb el suport de les tècniques per a resoldre tots els dubtes i, si ho sol·liciten, posteriors tutories.

Per a participar en les formacions de manera presencial es pot reservar plaça en el telèfon 962 65 58 86 o en el formulari https://forms.gle/UuhuqczvWCDk9nim9

Leave a Reply