ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Mancomunitat de l'Alt Espadán-MijaresPactesPactes Castelló

Des del Pacte territorial per l’ocupació de la Mancomunitat Espadán-Millars es reprenen, després del període de vacances, els cursos de Gestió de Residus i Educació Ambiental

By 11/10/2022No Comments

Aquest curs està tenint gran acolliment per part dels veïns dels pobles membres del pacte. Són més de 40 persones les que ja han realitzat aquesta formació i les previsions són molt favorables.

El curs de Gestió de Residus i Educació Ambiental aprofundeix en el projecte de compostatge i sistema de recollida porta a porta que pretén implantar-se en la mancomunitat. És una formació de 25 hores al llarg d’una setmana.

En aquest curs els alumnes resolen tots els dubtes per a així poder ser capaços de portar a terme el projecte, ja que serà requisit indispensable tindre aquesta formació per a formar part de les futures borses de treball dels ajuntaments una vegada es pose en marxa.

També començaran molt prompte les rutes senderistes familiars, ja que estan tenint molt èxit. S’estan preparant rutes diferents que siguen més atractives per a tots els públics. Es realitzen els matins de dissabtes i diumenges en tots els pobles que formen part del pacte. En aquestes excursions, a més de fer esport, s’expliquen els recursos naturals i culturals de cada poble al qual s’assisteix, donant així valor al patrimoni del lloc i de la naturalesa, ja que es pretén fer reflexionar als senderistes sobre la importància de conservar el nostre entorn, donant valor a la sostenibilitat i la importància del medi ambient.

Més informació:

http://www.espadan-mijares.es/

https://visitespadanmijares.com/es/inicio

Leave a Reply