PactesActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Mancomunitat de l'Alt Espadán-MijaresPactes Castelló

Des del Pacte per a l’Ocupació de la Mancomunitat Espadà Millars llancem els cursos de Gestió de residus

By 15/01/2024No Comments

Aquest 2024 finalitzarem les formacions amb el curs de Mestre Compostador, que permetrà adquirir els coneixements necessaris per a gestionar les àrees de compostatge comunitari.

Per a la realització d’aquesta nova formació, serà indispensable tindre els coneixements del curs anterior de “Gestió de residus”, realitzat també per la Mancomunitat en els anys 22 i 23.

És per això que hem decidit fer una nova edició d’aquest curs, per a facilitar als usuaris que no el tinguen el seu accés a la formació de Mestre Compostador.

Aquesta formació aprofundeix en la temàtica de la generació de residus, classificació i gestió, posant com a exemple el model que pretén implantar-se en la Mancomunitat, amb la recollida Porta a Porta i la gestió dels bioresidus.

Es tracta d’una formació de 25 hores desenvolupada al llarg d’una setmana, en la qual es dedicaren 4 sessions al treball a l’aula i una sessió amb una visita formativa a la Planta de Reciplasa, a Onda.

Animem a tots a informar-se en la nostra web i inscriure’s en el curs per a poder completar la seua formació i ampliar les opcions de formar part de futures borses de treball públic.

Aquesta actuació és finançada per LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social, i s’enquadra en el programa AVALEM TERRITORI.

Ascendeix a 259.180 euros per a les anualitats 2023 i 2024, i es destinarà a finançar els costos salarials i de seguretat social del personal contractat fins al 31 de desembre de 2024, així com sufragar costos de materials i publicitat necessaris per a dur a terme el projecte.

Més informació en:
http://www.espadan-mijares.es/

Leave a Reply