ActualitatPacte Local per l'Ocupació Castelló de la PlanaPactesPactes Castelló

Castelló CREA oferta 26 cursos amb 380 places per a millorar l’ocupabilitat

By 29/12/2020No Comments

Els cursos Castelló CREA impulsen la formació especialitzada i de qualitat a la ciutat. Amb gran demanda per part de la ciutadania, aquesta és la quarta edició i s’imparteixen entre novembre i desembre de 2020.

L’Ajuntament de Castelló posa en marxa 26 cursos de formació a través de Castelló CREA, l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de la Regidoria d’Ocupació. Els cursos ofereixen fins a 380 places en diferents especialitats amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i les oportunitats d’accés a un lloc de treball. Estan dirigits a persones en situació de desocupació, preferentment, i residents a Castelló, i s’ofereixen en les modalitats presencial, semipresencial i en línia, depenent de les necessitats de la formació.

Els continguts dels cursos es distribueixen en diferents categories: ceràmica, logística, ocupació, serveis, informàtica i hostaleria. Entre els cursos oferits s’impartiran els de Tècnic de màquina inkjet, coneixement en disseny amb photoshop i impressió digital; Control d’accessos, seguretat i protocol covid-19; Comerç electrònic, venda en línia i atenció al client; E-màrqueting; Cloud: eines per a treballar en el núvol; Iniciació a la Informàtica, etc. A més, en està nova oferta de cursos formatius s’impartiran diversos tallers per a conéixer les noves eines de millora i adaptació d’un currículum als nous formats i tècniques de cerca d’ocupació.

L’oferta formativa 2020 es pot consultar en la pàgina web: http://www.castello.es/web30/pages/contenido_web20.php?cod0=4&cod1=20&cod2=709&cod3=317

Els cursos Castelló CREA estan molt demandats entre les persones aturades, ja que els permeten acurtar la distància a l’ocupabilitat mitjançant l’especialització en el seu sector. Es tracta de píndoles formatives que li aporten valor als seus coneixements, capacitats i experiència. A l’edició del 2019 es van desenvolupar 17 cursos dels quals es van beneficiar 287 persones; a l’edició del 2018, es van realitzar 17 cursos que van cursar 260 persones; a l’edició del 2017, 612 persones van ser les que van realitzar aquests cursos, un total de 44 en la seua primera edició. A l’hora de dissenyar la graella formativa, primer es realitza un estudi sobre les necessitats formatives del mercat productiu, amb l’objectiu d’ajustar el mercat de treball a aquestes necessitats per a facilitar la inserció laboral de les persones beneficiàries.

Leave a Reply