ActualitatAcord territorial per l'Ocupació Camp de TúriaPactesPactes València

Acord Camp de Túria treballa en el foment del desenvolupament socioeconòmic de la comarca

By 08/09/2021No Comments

La Mancomunitat Camp de Túria continua treballant pel desenvolupament socioeconòmic de la comarca. Des del 2016, any en què va començar a implementar-se l’ACORD Camp de Túria, i al costat dels 17 ajuntaments de Camp de Túria, s’han desenvolupat multitud d’accions i implantat iniciatives que afavoreixen el desenvolupament de diferents sectors productius i socials de la comarca.

Així, les persones desocupades compten amb personal tècnic capaç d’orientar i ajudar en la cerca activa d’ocupació. Com fer un bon curriculum vitae, com apuntar-se a ofertes d’ocupació, com afrontar amb èxit una entrevista de treball són algunes de les claus que les persones interessades podran practicar de manera gratuïta. Si estàs buscant treball i necessites assessorament i ajuda pots contactar en els números de telèfon 664533641 i 664533570.

Si estàs pensant en convertir la teua idea de negoci en una realitat també podem ajudar-te. ACORD Camp de Túria compta amb personal tècnic que t’ofereix acompanyament durant el procés, coneixeràs com portar a la pràctica la teua iniciativa i t’informaran de totes les ajudes, subvencions i oportunitats que t’estan esperant. Pots rebre més informació si telefones al 664533671 i 627645039. A més, el coaching és una altra de les eines que posem a la teua disposició de manera gratuïta, posa’t en contacte amb nosaltres en el 627645037.

També treballem oferint mentoring i coaching a empreses ja creades i consolidades. Ens acostem fins a les teues instal·lacions i impartim tallers i xarrades gratuïtes per als teus equips de treball i equips directius. Atenem totes les demandes en els números de telèfon 664533671 i 627645037.

El personal tècnic també coordina accions de suport al comerç local, l’associacionisme municipal a través de les associacions de comerç i prospecta polígons industrials per a conéixer el teixit empresarial de Camp de Túria.

Leave a Reply