Acord territorial per l'Ocupació Camp de TúriaActualitatPactesPactes València

Acord Camp de Túria treballa al costat de les associacions de comerciants en la digitalització

By 08/02/2021February 15th, 2021No Comments

L’Acord Territorial de Camp de Túria segueix amb el seu treball continu amb les associacions de comerciants de la comarca. En aquestes últimes setmanes s’ha aprofundit en la digitalització del comerç local.

D’aquesta forma, l’Acord Territorial de Camp de Túria ha posat en mans de les associacions de comerciants una plataforma digital on es poden realitzar tots els seus tràmits. Es tracta d’un primer pas per al contacte amb la plataforma que després podrà continuar ampliant serveis que es posaran a la disposició de la ciutadania de la comarca. L’objectiu que es pretén aconseguir és afermar el comerç local com a alternativa sostenible, de creixement econòmic i proximitat.

A més, paral·lelament a aquesta actuació (les associacions de comerciants ja disposen d’accés a la plataforma i ja estan treballant a digitalitzar els seus tràmits com a organització) s’ha posat en marxa un qüestionari per a conéixer quin és el grau de digitalització que posseeixen els comerços associats. Més de 700 comerciants tenen a la seua disposició una sèrie de preguntes que, una vegada analitzades, podran llançar dades sobre la situació real dels comerços a Camp de Túria.

A través d’aquestes preguntes podrem analitzar quin és el punt de partida inicial i fins a on podem arribar. Coneixerem si les associacions de comerciants disposen de recursos tècnics i personals per a donar el pas a la digitalització dels seus comerços, si hi ha manques en formació i si necessiten adquirir coneixements. Anirem fent xicotets passos que convertisquen al comerç de Camp de Túria en un comerç del segle XXI, adaptat a les noves necessitats de les persones consumidores i capaces de donar resposta a la clientela.

Un treball que es desenvolupa gràcies a la participació i la implicació de les associacions de comerciants que formen la marca Comerç Actiu al costat del personal tècnic de l’Acord Territorial de Camp de Túria i que creuen en la necessitat del treball conjunt per a ser més forts.

Cal destacar que el mes de desembre passat El Periódico de Aquí va reconéixer el treball conjunt i l’esforç en defensa del comerç de proximitat i va entregar en la V Edició dels Premis El Periódico de Aquí el seu premi de la categoria de Comerç a la marca Comerç Actiu.

Leave a Reply