ActualitatPacte Territorial per a l’Ocupació Castelló NordPactesPactes Castelló

23 Empreses i serveis del Pacte per L’ocupació Castelló Nord reben el distintiu de qualitat SICTED

By 25/01/2023No Comments

El distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Destinacions Turístiques) té com a objectiu últim millorar l’experiència de turistes i població local.

Un total de 23 empreses i serveis dels municipis de Càlig, Cervera del Maestre, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu, Tírig, Traiguera i Xert han obtingut el distintiu SICTED de qualitat. Entre les  empreses i els serveis hi ha restaurants, allotjaments, centres d’interpretació, museus, oficines d’informació turística i empreses amb oferta experiencial. Estan representats tant el sector públic com el privat.

Tots els distingits han tingut 25 hores de formació al voltant de l’atenció als clients, legislació, planificació, gestió i millora dels establiments, de manera col·lectiva o individual, segons si el tema a impartir era comú o específic.

A més de la formació, han rebut assistències tècniques col·lectives i individuals d’assessorament per a complir amb tots els requisits del SICTED. Aquestes assistències han segut presencials i telemàtiques.

D’aquesta forma, amb la formació i les assistències, les empreses i serveis van poder superar l’avaluació necessària per a obtenir la distinció.

Paral·lelament, tots els distingits han passat enquestes de satisfacció als seus clients, on els resultats ajudaran a prendre decisions estratègiques.

Des del Pacte Castelló Nord valorem de forma molt positiva l’impuls a la qualitat al territori i la seva resposta per part del sector públic i del privat, reforçant les nostres estratègies emmarcades dins del Pacte per l’Ocupació.

Leave a Reply