Sense cap dubte, un dels principals atractius del territori és l’entorn natural i la possibilitat de realitzar turisme actiu, com el senderisme.

En 2017 es va dur a terme el projecte de creació de la Senda GR-333, amb un traçat que abastava els termes municipals de la Mancomunitat, elaboració de cartografies i anàlisis de necessitats de senyalització.

Durant aquest projecte es van adquirir les senyalitzacions i es va procedir a la seua instal·lació quedant arracada l’homologació de la Senda davant la FEMECV
Aquesta Senda de Gran Recorregut és una ruta que uneix els 15 municipis de la Mancomunitat Espadà-Millars, cobreix una distància total de 104 km i està composta per 15 etapes que ens permetran gaudir dels magnífics paratges que ofereix aquesta terra acompanyada d’un esplèndid clima.

Durant el període 2020 a través de l’II Pla de Dinamització i Governança Turística de Espadà-Millars es pretén dur a terme una adopció de noves mesures d’adequació i millores de la senda i de les senyalitzacions.

Després d’aquesta adequació es realitzaran els tràmits pertinents per a la seua homologació així com la creació d’un perfil en WIKILOC i la pujada de tots els tracks de la ruta.

Leave a Reply