Coneixes la I Ruta de la Tapa Virtual #TastaMorvedre?

El 22 de maig va començar la I Ruta de la tapa “Tasta Morvedre” de la Comarca del Camp de Morvedre, amb la novetat de ser virtual a causa de la situació de confinament provocada per la COVID19

Una de les accions previstes dins dels projectes experimentals del EMPACE 2019 2020 era la creació de la I Ruta de la tapa comarcal del Camp de Morvedre “Tasta Morvedre”.
Amb el disseny d’aquesta iniciativa es pretenia promocionar i potenciar la dinamització de la comarca, utilitzant com a mitjà la gastronomia, a fi d’impulsar el turisme, l’oci i el coneixement dels recursos i serveis dels municipis integrants de la comarca.
Aquesta primera experiència de la ruta s’ha hagut de realitzar de manera virtual, a causa de l’estat d’emergència sanitària en la qual ens hem vist immersos. És per això que es va decidir reinventar aquesta acció adaptant-la a les noves circumstàncies. A causa de l’acolliment que aquesta iniciativa virtual ha tingut a la comarca, la convocatòria romandrà oberta fins al 31 d’agost, perquè qualsevol hostaler que vulga participar puga adherir-se de manera gratuïta.
En el canal de YouTube de Promoció Econòmica “Iniciatives i Oportunitats Sagunt” es poden veure publicats tots els vídeos amb les diferents receptes proposades per a la Ruta, en l’enllaç https://www.youtube.com/channel/uczx5bhunw-na-Gp6lz2h5Tw
Cal destacar també l’activitat en xarxes socials:
Facebook Som Comarca “El Camp de Morvedre”: https://eses.facebook.com/somcomarca18/
Twitter “@SomComarca18”: https://twitter.com/somcomarca18
El projecte EMPACE forma part del Pla Avalem Territori, una de les estratègies més ambicioses impulsades per LABORA i amb la col·laboració del Fons Social Europeo.

Leave a Reply