ActualitatAcord-Pacte Territorial per a la creació d'ocupació i desenvolupament local Racó d'AdemuzPactesPactes València

Rincón Impulsa fomenta que les ajudes EAUTOP 2022 arriben al Racó d’Ademuz

By 25/01/2023No Comments

El Centre d’Emprenedoria i Innovació de la Mancomunitat de Municipis del Racó d’Ademuz aposta aquesta vegada per les ajudes EAUTOP 2022 per a fomentar l’emprenedoria a la comarca.

El programa “Nous projectes territorials per a l’equilibri i l’equitat – emprenedoria i microempreses”, conegut per EAUTOP 2022, té com a objectiu fomentar l’emprenedoria en municipis en situació o risc de despoblament, així com l’emprenedoria verda i digital en la Comunitat Valenciana, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Atesa aquesta oportunitat, des de la Mancomunitat de Municipis del Racó d’Ademuz s’ha posat l’accent en la difusió d’aquesta ajuda per a promoure l’emprenedoria en els municipis de la comarca, tots ells inclosos en l’Agenda Valenciana Antidespoblament (AVANT).

Des de Rincón Impulsa s’ha animat, assessorat i guiat personalment a cadascuna de les persones aturades que tenien una idea de negoci, fins a arribar a constituir-se en personal treballador autònom, requisit per a poder accedir a l’ajuda, en el període comprés entre gener i novembre de 2022. Fins a arribar a la data de sol·licitud, des de la Mancomunitat s’ha treballat diàriament amb tots i cadascun dels emprenedors en la planificació del seu negoci, oferint-los ajuda en la realització dels pertinents plans d’empresa i informes de viabilitat, així com en els tràmits de sol·licitud.

Una vegada finalitzat el termini de presentació de les ajudes el passat 30 de novembre, la xifra total de persones inscrites a la mateixa en el Racó d’Ademuz ascendia a cinc, la qual cosa vol dir que existeixen cinc nous emprenedors a la comarca que opten a obtindre una ajuda de 5.000€ per a impulsar les seues idees de negoci, totes elles vinculades al sector serveis, dinamitzant així el teixit empresarial en la zona de cara al 2023.

En definitiva, des del Centre d’Emprenedoria i Innovació es pretén continuar treballant amb l’objectiu principal d’ajudar tant a les empreses ja existents a optar a ajudes que puguen revitalitzar-les, com a emprenedors potencials a poder desenvolupar els seus projectes facilitant-los la informació i l’accés a aquestes subvencions, i aconseguint una vegada més un nexe entre el departament d’emprenedoria i el públic en general.

 

Qualsevol persona interessada a desenvolupar una idea de negoci a la comarca del Racó d’Ademuz pot posar-se en contacte trucant als telèfons 978 782 425 – 664 496 404 o al correu electrònic emprenderincon@gmail.com.

Igualment poden obtindre més informació en les següents xarxes:

Instagram: @rinconimpulsa

Facebook: @EmprendeRincon

Web: http://rinconimpulsa.rincondeademuz.es/

Leave a Reply