ActualitatAcord Territorial per a l'ocupació Els PortsPactesPactes Castelló

L’Instagram de Reactiva Els Ports arriba als 500 seguidors i seguidores

By 07/11/2023No Comments

L’abast de les xarxes socials del projecte ha experimentat un creixement continuat des de la seua creació i també a altres canals, com ara Telegram, supera ja els 300 subscriptors i subscriptores.

El perfil d’Instagram de Reactiva Els Ports ha superat recentment el seu primer mig miler de seguidors i seguidores. El compte @reactivaelsports té, a hores del tancament d’aquestes línies, una xifra de 554 persones que el segueixen.

El creixement de les xarxes socials del projecte des que es van crear els perfils a Instagram i Telegram, i recentment també a LinkedIn, ha sigut paulatí fins a superar una xifra redona tan ressenyable com la del mig miler de persones que confien en el projecte per a informar-se d’ofertes d’ocupació, habitatge, jornades i ajudes, entre d’altres serveis.

Així, el perfil d’Instagram de Reactiva Els Ports ha assolit un abast de 1.079 comptes durant l’últim mes i de 1.728 al llarg d’aquest trimestre, amb una mitjana de 721 per publicació. En eixe tram de 90 dies, a més a més, ha obtingut 605 interaccions (entre m’agrada, comentaris i vegades que s’han compartit les publicacions).

Pel que fa a l’audiència, un 60,8% són dones mentre que el 39,2% restant són homes. El grup d’edat més nombrós és el que va dels 25 als 34 anys, que representa el 35,7%, seguit pel que va des dels 35 fins als 44 anys, amb un 28,1%. Els cinc principals municipis des d’on es segueix el compte són Castelló (14,8%), Morella (9,9%), Vilafranca (7,4%), Madrid (4,2%) i València (4,2%). Per països, el 97,8% són perfils espanyols, encara que hi ha audiència de l’Argentina, Benín, el Marroc o Tanzania (tots amb el 0,2%).

Altres xarxes socials en creixement

Pel que fa a les altres xarxes socials de Reactiva Els Ports, a l’aplicació de missatgeria Telegram el canal propi compta actualment amb 318 subscriptors i subscriptores, mentre que la pàgina de recent creació a l’espai professional LinkedIn ja ha superat els 25 seguidors i seguidores amb, concretament, 27.
L’equip de Reactiva Els Ports agraeix a tota la gent que ha fet i fa possible el projecte la seua confiança i implicació i, especialment, als usuaris i les usuàries del servei per haver permés arribar a aquesta fita. Així mateix, es marca com a objectiu continuar treballant per l’ocupació a la comarca i contra el despoblament des de les seues competències, a més de seguir creixent en tots els àmbits. Les xifres redones que s’han assolit recentment esdevenen un impuls per a perseverar en la seua missió.

Leave a Reply