ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

Aula Activa, el taller de cerca activa d’ocupació del pacte Costera-Canal

By 07/11/2023No Comments

El Pacte Costera-Canal, en el marc del seu projecte actual denominat “Una Xarxa,Un Futur”, té previst dur a terme un taller especialitzat sota el nom “Aula Activa” el 20 d’octubre pròxim, en el municipi de Llocnou d’en Fenollet. Aquest taller està dissenyat per a persones que es troben en un procés actiu de cerca d’ocupació.

L’activitat es durà a terme en les instal·lacions de la Biblioteca Municipal i se centrarà a proporcionar als participants coneixements tècnics sobre la utilització de borses de treball públiques, estratègies avançades per a optimitzar la cerca d’ocupació, conéixer els procediments d’inscripció en diversos portals, així com l’adquisició d’habilitats relacionades amb la realització d’auto candidatures efectives. Es brindarà també orientació en qüestions de formació i capacitació destinades a millorar els perfils professionals.

Addicionalment, com a part de les seues iniciatives, el Pacte participarà en la Fira d’Ocupació que es durà a terme els dies 26 i 27 d’octubre a la Casa de la Cultura de Xàtiva. En aquest esdeveniment, es preveu la presència d’empreses locals i comarcals i, el Pacte Costanera-Canal, comptarà amb un estand propi i un espai específic per a presentar detalladament els serveis que ofereix als candidats en cerca d’ocupació en el territori.

Aquestes accions s’emmarquen en els esforços del Pacte Costera-Canal per contribuir a l’enfortiment de l’ocupació i el desenvolupament professional del territori.

Leave a Reply