ActualitatUniversitat ValènciaUniversitatsUniversitats AlacantUniversitats Castelló

Les jornades formatives d’Avalem Territori es troben en l’equador del seu desenvolupament

By 30/07/2022August 2nd, 2022No Comments

Per segon any consecutiu des del projecte Avalem Territori, de LABORA, s’han programat uns cursos formatius que tenen com a missió principal millorar la formació entorn del desenvolupament de les accions del programa Avalem Territori. Integren el curs nou jornades, presencials i en línia, caracteritzades per la participació d’experts universitaris, equip de tècnics dels pactes per l’ocupació, representants de Labora, i altres actors territorials.

El programa de les jornades d’enguany es troba en l’equador del seu desenvolupament. S’han celebrat fins a l’actualitat sis jornades que han tractat diversos temes, com el balanç i valoració d’Avalem Territori en el període 2017-2022; la innovació territorial i el patrimoni cultural; la innovació territorial en el sector logístic; i finalment tres jornades, una per província, sobre els projectes experimentals amb una participació activa dels pactes on s’han explicat les seues experiències més rellevants en aquests projectes.

Membres investigadors del Departament de Geografia de la Universitat de València han realitzat a més les labors de coordinació tècnica per al seu adequat desenvolupament.

En les pròximes dates es decidiran les noves ofertes formatives, així com les novetats d’organització i professorat per a la tercera edició.

Els pactes i municipis que han acollit les sis sessions formatives desenvolupades fins al mes de juliol són l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament de la comarca de la Safor en les instal·lacions d’Urbalab (Gandia), l’Acord Territorial d’Ocupació en el Terme Municipal d’Elx (Elx), el Pacte dels Muncipis Ceràmics (l’Alcora), El Pacte Territorial per l’Ocupació i Desenvolupament Local del Camp de Morvedre (Sagunt), L’Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Local Alcoi-Ibi-Ontinyent (Alcoi), i el Pacte Local per l’Ocupació CREGA (Castelló de la Plana).

Leave a Reply