ActualitatPacte Territorial per l’Ocupació Alt MaestratPactesPactes Castelló

L’Associació Intermunicipal Alt Maestrat rep una subvenció de LABORA per a materialitzar el projecte experimental de Marketplace de l’Alt Maestrat entre 2023 i 2024

By 12/05/2023No Comments

L’Associació Intermunicipal Alt Maestrat serà la gestora del Pacte territorial en matèria d’ocupació i desenvolupament local participatiu i sostenible de l’Alt Maestrat durant els anys 2023-2024, agafant el relleu de l’Ajuntament d’Albocàsser, que liderà l’EMPACE 2022-2023 promogut pel projecte AVALEM TERRITORI de Labora.

La subvenció atorgada permetrà la posada en marxa d’una plataforma en línia amb Marketplace per a les poblacions que compondran el Pacte per l’ocupació i desenvolupament local 2023-2024. La plataforma naix de les conclusions extretes del projecte experimental desenvolupat en 2022-2023 que constava d’una actualització del diagnòstic del territori i un informe del grau de digitalització de les localitats de l’EMPACE 2022: Albocàsser, Benassal, Culla, la Serratella, la Torre d’en Besora.

L’EMPACE 2023-2024 liderat per l’Associació Intermunicipal de l’Alt Maestrat està previst que aquest compost per Albocàsser, Benassal, Catí, Culla, Vilar de Canes i la Torre d’en Besora. També participen d’ell els agents socials com a CCOO, UGT, CEV i col·labora la Universitat Jaume I de Castelló.

Per al desenvolupament de la plataforma en línia amb Marketplace de l’Alt Maestrat es contractaran dos tècnics, un d’ells coordinador del projecte, i una persona de personal de suport que fomentaran l’ocupació en la zona de l’Alt Maestrat.

Leave a Reply