ActualitatLabora

LABORA publica les ajudes perquè les entitats locals valencianes contracten persones amb discapacitat

By 14/07/2023No Comments

Més de 100 entitats locals podran contractar dues persones amb discapacitat durant almenys 9 mesos.

Aquestes ajudes superen els 5 milions de dotació pressupostària.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat les ajudes de LABORA, Servei Valencià de Formació i Ocupació, destinades a fomentar l’ocupació de persones amb discapacitat en les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

Aquestes ajudes, que s’emmarquen en el pla Avalem Capacitats de LABORA, compten amb una dotació pressupostària que supera els 5 milions d’euros. S’estima que permetran que més de 100 entitats locals valencianes puguen contractar fins a dos persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 per cent. Seran més de 200 persones les que podran optar a aquestes contractacions.

Els ajuntaments disposen de 15 dies hàbils per a sol·licitar la participació en aquestes ajudes a partir de hui. Les contractacions seran per a la realització d’obres o serveis i hauran de tindre una duració mínima de 9 mesos.

Les persones destinatàries d’aquestes ajudes han d’estar inscrites com a demandants d’ocupació en LABORA, així com tindre acreditat el grau de discapacitat requerit per a poder optar a aquestes contractacions.

A les entitats locals se’ls assignarà un import de 51.000 euros, amb el que LABORA subvencionarà els costos laborals de dues persones durant nou mesos. Per a la selecció de les persones que vagen a ser contractades, l’entitat local que resulte beneficiària d’aquestes ajudes sol·licitarà l’oferta d’ocupació a l’Espai LABORA que li corresponga i seleccionarà a les persones a contractar d’entre les que li siguen remeses per aquest.

Leave a Reply