ActualitatPacte territorial pel desenvolupament local i l'ocupació Plana NordPactesPactes Castelló

La Niuada programa un cicle de tallers per a crear empreses socials a Benlloc

By 15/12/2021No Comments

La Niuada ofereix cursos i mostres d’empreses de caràcter públic i subvencionades per Labora

El centre d’emprenedoria social La Niuada ofereix un nou cicle de tallers per ajudar a crear empreses des de l’economia social a Benlloc. Aquestes formacions serviran de guia a les persones emprenedores per a la creació del pla de viabilitat de la seua empresa.

Els tallers estan destinats a la creació de negocis que aporten solucions a problemes socials i mediambientals del territori i que alhora generen beneficis econòmics. El cicle formatiu començarà aquest novembre i tindrà una durada aproximada de quatre mesos amb tallers quinzenals. Les principals temàtiques dels cursos són estudi de mercat, viabilitat econòmica, màrqueting, finances alternatives o recursos humans. També es programaran mostres d’empreses perquè els emprenedors/es puguen aprendre de negocis d’èxit ja constituïts.

El centre La Niuada està gestionat pel Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l’Ocupació de la Plana Alta Nord. Totes aquestes activitats són de caràcter públic i estan subvencionades per Labora. Els interessats/es poden trobar més informació i l’enllaç d’inscripció al curs en la pàgina web www.laniuada.com

Leave a Reply