ActualitatAcord Territorial pel Consell Econòmic i social comarcal Foia de Buñol-ChivaPactesPactes València

La Mancomunitat de la Hoya Buñol-Chiva potència l’estratègia de creació d’ocupació a través del pacte territorial

By 11/10/2023No Comments

La Mancomunitat continua fent partícips el teixit empresarial i comercial local en accions de foment de la creació d’oportunitats

L’entitat ofereix, de manera gratuïta, un nou servei de publicitat i difusió i intermediació laboral per a facilitar la cerca de personal perquè els negocis de la comarca cresquen i més persones decidisquen viure i treballar en els seus municipis. Només és necessari telefonar al 962504887 o enviar un email a info.empace@mchoya.es per a més informació.

També s’ha posat en marxa un nou canal de Telegram per a accedir a les ofertes d’ocupació i informació sobre subvencions que es gestionen en la Mancomunitat des del mòbil. Per a la subscripció es pot clicar ací: https://t.me/mchoyaempleo
Iniciatives que s’uneixen a la posada en valor que està realitzant l’entitat sobre altres serveis com la Unitat d’Orientació Professional, la unitat de formació en tecnologies digitals per a l’ocupabilitat, la creació de borses de treball pròpies o l’assessorament sobre programes autonòmics i provincials d’emprenedoria i ocupació.

Sens dubte, els nous i dinàmics temps que estem vivint requereixen formes innovadores de suport als sectors productius i a les persones treballadores per part de les administracions més pròximes, les locals. Per aquesta raó la Mancomunitat continuarà sent un pol de treball i unió en l’àmbit de la comarca.

Leave a Reply