ActualitatAcord territorial per l'Ocupació Camp de TúriaPactesPactes València

La Mancomunitat Camp de Túria llança el projecte Coop Lab: Emprendre Acompanyat

By 14/07/2023No Comments

El departament de promoció econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria iniciarà al setembre el projecte Coop Lab, un servei de suport a persones emprenedores mitjançant sessions grupals.

El camí de l’emprenedoria pot resultar difícil i solitari si no es tenen eines i suports que et sostinguen i ajuden a impulsar el teu projecte. Coop Lab pretén afrontar la soledat de la persona emprenedora mitjançant sessions de networking en les quals, a més, els emprenedors de la comarca puguen establir aliances estratègiques.

Coop Lab començarà al setembre amb sessions que es faran una vegada al mes i en diferents municipis de Camp de Túria. Els i les emprenedores del territori podran mantenir trobades en les quals conversen sobre temes comuns i obtinguen eines de treball per a saber impulsar el seu projecte de la millor forma possible, des d’establir línies d’acció i rendibilitat d’objectius fins a nocions bàsiques de fiscalitat.

Amb aquest projecte, la Mancomunitat aposta per ampliar el servei de mentoring empresarial que porta anys en marxa des d’una nova perspectiva: que les persones emprenedores se senten acompanyades per iguals i puguen compartir les seues perspectives mitjançant el networking.

Les dates i llocs de les sessions es publicaran en les xarxes socials de la Mancomunitat Camp de Túria a partir de setembre. Si vols més informació o t’interessa participar pots telefonar al 664533671.

Leave a Reply