ActualitatAcord Territorial per a l'ocupació Els PortsPactesPactes Castelló

Jornada Emprèn Jove, organitzada pel Grup D’acció Local Alt Els Ports) i la Xarxa Reactiva Els Ports

By 14/12/2021No Comments

El dia 25 de Setembre de 2021 va tindre lloc la JORNADA EMPRÈN JOVE, organitzada pel GAL (Grup D’acció Local Alt Els Ports) i la Xarxa Reactiva Els Ports, a la localitat d’Ares del Maestrat. Es va gaudir d’una jornada molt amena amb la presència de les autoritats dels Ports i de l’Alt Maestrat.

Dins de la jornada també es va fer entrega del premi del I CONCURS EMPRÈN JOVE, on finalment el guanyador va ser el projecte de SOMNIA de Culla. SOMNIA és un centre psicoeducatiu que va dirigit tant a famílies com a ajuntaments de la zona de l’interior de Castelló. Ofereix diferents serveis per ajudar a les famílies a poder conciliar, a través d’activitats per poder treballar els aspectes social, emocional i educatiu i d’aquesta manera poder fomentar el desenvolupament holístic en els xiquets i xiquetes. També ofereix acompanyament a les famílies que necessiten orientació quant al desenvolupament dels fills i filles o necesiten formarse en algun punt concret de la infància. A més a més, ofereix activitats de l’àmbit turístic per conèixer d’una manera significativa i divertida les característiques dels pobles de la zona.

També es va fer la presentació del videos sobre REPOBLEM ELS PORTS, que va dirigit a la fer veure la vida dins els pobles rural, i els videos sobre les jornades de portes obertes que es va fer dins a les activitats del EMPREN JOVE, on es van visitar diferents empreses d’èxit dins la comarques Alt Maestrat i els Ports.

Seguidament el coach DAVID MARTINEZ CALDUCH va fer una xerrada “¿És un bon moment per a emprendre al món rural?”, on va donar les eines per poder emprender dins el món rural.

Finalment les empreses FIORDO POLAR i QUESOS LA PLANETA DE XERT on van exposar les seves experiències com a joves emprenedors.

La valoración de la jornada “EMPRÈN JOVE” dels participants va ser molt positiva, ja que van poder conèixer experiències sobre emprenedoria.

Leave a Reply