ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Mancomunitat de l'Alt Espadán-MijaresPactesPactes Castelló

I Trobada Mancomunitat l´Alcalatén-Alt Millars Pacte per l’Ocupació

By 12/05/2023No Comments

Els passats dies 14 i 15 d’abril es va celebrar en el municipi de Llucena la primera trobada de veïns de la Mancomunitat l´Alcalatén-Alt Millars. La trobada va tindre un gran acolliment, amb més de 500 persones dels huit municipis de la Mancomunitat (Castillo de Villamalefa, Costur, Figueroles, les Useres, Llucena, Ludiente, Villahermosa del Río, Zucaina).

La trobada ha sigut patrocinada pel 90 aniversari de Radio Castellón – Cadena SER, en col·laboració amb la Mancomunitat, en el qual s’han oferit activitats per a totes les edats i col·lectius: bingo, xocolatada, jocs i tallers infantils, campionat de guinyot, menjar popular per als jubilats, pinta cares, zumba, etc.

Han participat un gran nombre de voluntaris: la rondalla de Llucena, membres i personal de l’Ajuntament de Llucena, treballadors de la Mancomunitat, alcaldes i alcaldesses dels Ajuntaments.

Per a dur a terme aquesta trobada ha sigut clau el gran esforç i organització prèvia del personal implicat. Per exemple, s’ha oferit també el servei de transport per al desplaçament dels pobles veïns a Llucena. Malgrat la gran incertesa per l’acolliment de la trobada, atés que era la primera vegada que s’ha realitzat un esdeveniment d’aquesta magnitud, ha sigut un gran èxit.

L’objectiu d’aquestes trobades és repetir aquest acte anualment en els diferents municipis pertanyents a la Mancomunitat amb la finalitat de fomentar la cohesió social i la coordinació i col·laboració entre ells, donar a conéixer la Mancomunitat per a desenvolupar accions conjuntes, la cerca de solucions col·lectives mitjançant la participació activa dels veïns, situant-los com els protagonistes i subjectes actius d’un objectiu comú: fomentar el creixement d’ocupació de qualitat i un desenvolupament local sostenible.

Leave a Reply