ActualitatPacte territorial per a l’Ocupació en la RiberaPactesPactes València

Èxit d’inscripcions en l’esdeveniment e-Talent a Cullera: Impulsant el talent i l’ocupabilitat en el sector turístic

By 02/05/2024No Comments

El PATER celebrarà a Cullera el seu primer e-Talent, una jornada plena d’entrevistes en viu amb l’objectiu de connectar a cercadors d’ocupació amb empreses locals.

El pròxim 22 d’abril se celebrarà a la sala multiusos dels jardins del Mercat de Cullera una jornada plena d’activitats dissenyada per a oferir oportunitats d’ocupació a totes les persones interessades a través d’entrevistes de treball en viu amb las principals empreses de la Ribera de Xúquer.

Amb cinc edicions organitzades i realitzades pel PATER el passat 2023, aquesta serà la primera edició que se celebre a la Ribera Baixa on s’han inscrit més de 65 persones i 23 empreses, principalment del sector serveis.

La jornada estarà marcada pel seu caràcter dinàmic, repleta de contingut valuós i dirigida a persones en cerca o millora d’ocupació. Durant la sessió, els participants s’enfrontaran en una sèrie d’activitats dissenyades per a ressaltar les seues habilitats i presentar les seues capacitats de manera efectiva als tècnics de selecció de cadascuna de les empreses.

Així mateix, s’ha programat un taller de marca personal per a ajudar els participants a destacar en el competitiu mercat laboral actual i proporcionar-los les ferramentes i estratègies necessàries per a identificar i comunicar les seues fortaleses, habilitats i valors únics. El taller també aborda aspectes clau com la gestió de la presència en línia, el desenvolupament de xarxes professionals i la creació d’una estratègia de cerca d’ocupació personalitzada.

Durant l’esdeveniment un fotògraf professional estarà disponible per a capturar fotos dels participants de manera individual, brindant una perspectiva visual millorada per als seus perfils professionals. L’objectiu del taller de shooting és entregar als participants una foto professional perquè puguen mostrar una imatge més professional en els seus perfils.

L’epicentre d’aquesta trobada seran les entrevistes en viu on empreses destacades de la Ribera de Xúquer com hotels, empreses d’oci, supermercats, i restaurants participaran de manera desinteressada per a captar talent de la localitat de Cullera i voltants, brindant valuoses oportunitats per a futures col·laboracions laborals.

L’objectiu de l’esdeveniment e-Talent és afavorir un entorn dinàmic i enriquidor perquè els participants puguen aprendre a destacar les seues capacitats i, sobretot, connectar-se amb empreses rellevants de la zona per a millorar la seua ocupabilitat.

Aquest esdeveniment brindarà als participants l’oportunitat única de realitzar múltiples entrevistes amb diverses empreses en un sol dia, oferint-los accés a una àmplia gamma de possibilitats d’ocupació. Aquesta iniciativa permetrà als assistents millorar i practicar les seues habilitats en entrevistes de treball, preparant-los de manera efectiva per a futures oportunitats laborals.

Destaquem l’enfocament turístic de l’esdeveniment que es durà a terme a Cullera, atés que el turisme és el principal motor econòmic d’aquesta localitat. La pròxima cita està programada per a maig a Alberic, continuant així amb l’impuls d’iniciatives clau per a millorar l’ocupació a la Ribera de Xúquer.

Leave a Reply