ActualitatUniversitat ValènciaUniversitatsUniversitats AlacantUniversitats Castelló

Èxit de participació en la microcredencial FORMACIÓ EN MERCAT LABORAL I POLÍTIQUES ACTIVES D’OCUPACIÓ A ESCALA LOCAL, del programa AVALEM TERRITORI-LABORA GVA

By 12/10/2023No Comments

Durant el mes de setembre han tingut lloc les ponències dissenyades en el curs denominat FORMACIÓ EN MERCAT LABORAL I POLÍTIQUES ACTIVES D’OCUPACIÓ A ESCALA LOCAL, amb una duració de 30 hores repartides en 10 sessions en línia. El curs, organitzat pel Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa-UV en col·laboració amb les Universitats de València, Alacant i Jaume I, s’ha dirigit fonamentalment al personal tècnic amb formació en mercat laboral i polítiques actives d’ocupació a escala territorial-local, i comptarà amb un reconeixement acadèmic oficial per part de la Universitat de València.

Les deu sessions que han integrat la microcredencial s’han confeccionat en funció del perfil dels tècnics i tècniques que formen part dels Pactes per l’Ocupació, amb l’objectiu final de millorar les polítiques actives d’ocupació en els territoris de la Comunitat Valenciana. Per a això, s’han tractat temes enfocats en el mercat laboral valencià, des d’aspectes legals a ajudes i subvencions, modalitats de contracte, emprenedoria i bretxes social i de gènere, entre d’altres. Així mateix, professionals de la comunicació han explicat els instruments utilitzats per a la difusió de tota la informació aportada tant per LABORA-GVA com pels Pactes per l’Ocupació i Universitats. Finalment s’han tractat temes d’actualitat com l’Economia Verda, la Digitalització en el territori i l’aplicació dels ODS en relació amb l’empresa i l’ocupació, en l’àmbit del desenvolupament local.

Leave a Reply