Acord territorial per l'Ocupació Camp de TúriaActualitatPactesPactes València

El portal d’ús de la Mancomunitat implementa Intel·ligència Artificial

By 09/11/2023No Comments

La Mancomunitat Camp de Túria, en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València-VRAIN, ha desenvolupat un prototip que empra diversos processos d’Intel·ligència Artificial.

El Pacte Territorial per l’Ocupació va començar a desenvolupar aquesta línia de treball fa tres anys amb l’objectiu de millorar la qualitat de la intermediació laboral en el Portal d’Ocupació i Empresa, per a acostar les empreses que cerquen cobrir necessitats específiques de llocs de treball i les persones desocupades.

Aquest projecte va en línia amb l’estratègia europea ESCO, classificació europea multilingüe de capacitats, competències, qualificacions i ocupacions. La classificació ESCO identifica i classifica les capacitats, les competències, les qualificacions i les ocupacions rellevants per al mercat laboral de la UE.

D’aquesta manera s’ha implementat un sistema de recomanació que, mitjançant la cassació de les aptituds de les persones en cerca d’ocupació, inscrites en el portal, donarà el percentatge d’idoneïtat per a aqueix lloc, d’aquesta persona. Mitjançant un algorisme, s’aporten una sèrie de millores, com la identificació d’una manera més eficaç de les categories que s’utilitzen per a la inscripció de les persones.

A més, gràcies al desenvolupament de l’entorn digital del Portal d’Ocupació i Empresa s’han desenvolupat individus digitals, equips virtuals, organitzacions integrades, empreses en xarxa i negocis interconnectats a través de tecnologies de la comunicació. Convertint en referència a la comarca de Camp de Túria al Portal d’Ocupació, millorant les seues xifres, respecte a anys anteriors. Només, en el que portem de 2023, s’han registrat 745 noves persones demandants d’ocupació, 67 entitats que ofereixen llocs de treball, amb un total de 211 ofertes a les quals s’han inscrit 2724 demandants d’ocupació.

En definitiva, un punt de trobada sobre la base de la connectivitat perquè ocupadors i empleats estiguen en contacte.

Si vius a Camp de Túria i estàs cercant treball recorda que pots visitar aquest enllaç https://gestionandote.com/agencia/campdeturia i conèixer les últimes ofertes publicades i si tens una empresa amb algun lloc vacant, no el dubtes, publica la teua oferta i t’ajudarem a trobar un bon perfil. Si tens dubtes amb algun aspecte del portal pots telefonar-nos al 962798150 Ext.2 i t’ajudarem.

Leave a Reply