ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació i desenvolupament Local del Camp de MorvedrePactesPactes València

El pacte territorial per l’ocupació del Camp de Morvedre reactiva el seu programa Activa’t. Tornen les píndoles formatives en la seua versió en línia

By 10/07/2023No Comments

L’equip tècnic del programa Activa’t 2023 posa en marxa formacions dirigides a tota la ciutadania de la comarca amb la novetat d’una píndola per a persones interessades en l’emprenedoria.

Amb l’inici de juny s’han représ les formacions en línia per a la ciutadania que duu a terme el Pacte Territorial del Camp de Morvedre per a tota la població de la zona. Aquesta és la tercera edició del programa Activa’t que ha començat posant el focus en la ciutadania desocupada, realitzant tres sessions relacionades amb aquesta matèria i quatre sobre digitalització, tan important per a alguns sectors de la societat. Les píndoles s’han programat per a realitzar-se entre juny i juliol.

Com a novetat s’ha realitzat una píndola en línia d’acostament a l’emprenedoria. La sessió realitzada el 12 de juny ha comptat amb la participació de cinc persones interessades en aquest camp, a través d’una videoconferència. Una tècnica especialista en emprenedoria ha explicat detalladament què és l’emprenedoria, com és una persona emprenedora, els avantatges i inconvenients de l’autoocupació, així com la importància de tindre una idea de negoci i saber desenvolupar-la. A més, ha parlat detalladament de com es fa un pla de negoci, en què consisteix i què hauria d’incloure’s en aquest. També ha donat eines útils per a confeccionar aquesta part d’investigació prèvia, per a posar en marxa un negoci. El desenvolupament d’un bon pla de negoci és imprescindible per a tindre més possibilitats d’èxit en el nostre negoci i fonamental per a sol·licitar finançament, tant bancari, com per subvencions.

La valoració de la píndola entre els assistents ha sigut molt positiva ja que se’ls ha donat informació bàsica per a poder dur a terme aquesta idea de negoci i conéixer nous recursos de l’administració pública que ajuda a emprenedors. A més, s’ha deixat la porta oberta perquè sol·liciten seguiment i tutorització per part de les tècniques del Pacte Territorial del Camp de Morvedre per si necessiten suport per a desenvolupar el negoci.

Les sessions que s’han programat per al mes de juny i juliol encara estan obertes per a inscripció de la ciutadania en general.

URL d’inscripció: https://forms.gle/wrWB12DVzddLHjzs5

Camp Morvedre Julio23

Leave a Reply