ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Mancomunitat de l'Alt Espadán-MijaresPactesPactes Castelló

El Pacte Territorial per l’ocupació de la Mancomunitat Espadà-Millars finalitza les actuacions fetes en aquest període amb èxit

By 04/04/2023No Comments

El període de finançament del projecte experimental EXMEM VI finalitza aquest mes de març. Accions com els cursos en Gestió de Residus i Educació Ambiental que han continuat formant a la població dels municipis que pertanyen al Pacte, han sigut molt ben rebuts. Duent a terme en la part pràctica una compostera, familiaritzant-se així amb el futur projecte de Compostatge Comunitari. Aquests venen a donar continuïtat al projecte anterior de formació en Compostatge i Educació Ambiental, i complementaris per al pròxim de Mestre/a Compostador/a.

Quant a la línia de turisme, les rutes han finalitzat aconseguint un major número d’assistència que en anys anteriors. Aquestes propicien un desenvolupament econòmic sostenible, afavorint la dinamització del territori.

S’han complit les expectatives que es tenien per a aquest període. Seguint un full de ruta alineat amb la Universitat Jaume I, s’està obtenint el desenvolupament del territori, amb el punt fort del projecte de Compostatge Comunitari, el qual integra aquesta activitat d’una manera sostenible en la societat, l’economia i la cultura que ho acullen, i així, propicie un desenvolupament econòmic sostenible, millorant la seua competitivitat i afavorint la coordinació entre tots els agents que el componen, alhora que servisca per a dinamitzar el territori i crear ocupació. Tot això sense perdre de vista els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.

Leave a Reply