ActualitatPacte Territorial per a l’Ocupació Castelló NordPactesPactes Castelló

El Pacte Territorial per l’Ocupació Castelló Nord organitza un taller de videomarketing per a xarxes socials

By 30/07/2022August 2nd, 2022No Comments

El taller s’ha dirigit als empresaris i emprenedors interessats a conéixer de forma pràctica aquesta eina de promoció.

A Traiguera (Castelló), a la sala de la biblioteca municipal, s’ha impartit durant quatre jornades aquest taller de videomarketing per a xarxes socials, perquè empresaris i emprenedors utilitzen de forma eficaç aquesta eina en la promoció dels seus productes o serveis i incrementen la seua visibilitat en el mercat.

El taller ha segut dissenyat perquè l’empresari o emprenedor aplique, amb criteri, aquesta potent eina del màrqueting digital en el seu projecte. Així, se’ls ha marcat el camí a seguir, pas a pas, per a implantar aquesta eina de manera adequada a les seues necessitats.

Els alumnes han rebut classes teòriques i pràctiques, coneixent els principals programes d’edició de vídeos que seran compartits en les xarxes socials. Aprenent a crear continguts que captiven a l’audiència, des de la idea original fins a l’execució d’estratègies orgàniques i remunerades.

Amb el taller de videomarketing s’ha incidit en la importància de transmetre la marca personal, creant vídeos efectius que s’identifiquen amb la nostra marca, vídeos personalitzats, que transmeten valors i identitat, amb contingut capaç de captar l’atenció del públic, utilitzant estratègies de màrqueting orgàniques i inorgàniques per a donar a conéixer la marca.

El taller ha començat analitzant el format del vídeo, què volem transmetre, quin contingut li volem donar, a qui va dirigit, selecció del format, per a optimitzar el temps que s’invertirà a preparar-lo i editar-lo, i complir així els nostres objectius i expectatives. Després de la part teòrica es va passar a realitzar una pràctica de creació el propi vídeo, començant amb la definició de l’estratègia de comunicació, la confecció de l’un storyboard atractiu, i la selecció del so i el text que s’inserirà.

Per a finalitzar, s’ha realitzat un repàs de tots els apartats impartits, perquè ja amb una visió global, de la producció i gestió de vídeos per al màrqueting en les xarxes social, han tingut l’oportunitat de presentar el vídeo que han realitzat durant les pràctiques del taller.

El taller ha sigut molt dinàmic i pràctic, participant de manera activa tots els alumnes, transmetent els seus dubtes i necessitats concretes segons el seu model de negoci.

Leave a Reply