ActualitatPacte territorial per l'Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d'influènciaPactesPactes Castelló

El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics atén les demandes formatives sobre ceràmica digital del sector a través d’un servei gratuït a la carta

By 13/09/2021No Comments

Un total de 6 empreses s’han beneficiat d’aquesta formació, que s’adapta a les necessitats particulars de cada companyia

El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló atén les demandes formatives sobre ceràmica digital del sector a través d’un servei gratuït a la carta amb la finalitat d’afavorir l’actualització professional dels treballadors i millorar la competitivitat de les empreses.

En concret, el Consorci ofereix un ampli paquet formatiu que inclou qüestions com l’automatització del treball en Photoshop per a Inkjet, mètodes de treball (RGB, CMYK, MULTICANAL, CMYK + N), la gestió de color i creació de perfils, la configuració de Photoshop per a Inkjet, tècniques creatives de disseny per a Inkjet i contratipat digital.

Fins al moment, un total de sis empreses (Cevica, Borja Cerámica, Life Ceràmica by Santarela, Hispània Ceràmica, Icon i Azulejera Alcorense) s’han beneficiat d’aquesta formació gratuïta adaptada a les necessitats particulars de cada signatura. De fet, són les companyies les que traslladen al Consorci el tipus de formació que precisen i posteriorment es pacten els continguts i es concreten les dates per a la realització dels cursos. Així mateix, s’ofereix la possibilitat d’impartir les sessions a l’entorn de treball de la mateixa empresa i s’aprofita l’activitat diària per a aplicar la formació demandada.

Aquesta acció està emmarcada en el projecte de Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria subvencionada per LABORA (programa Avalem Territori) i el Ministeri de Treball i Economia Social. Les empreses interessades en aquest tipus de formació poden contactar amb l’àrea de formació a la carta a través del correu electrònic formacion@pacteceramic.es o en el telèfon 610 321 875.

Leave a Reply