ActualitatPacte territorial per l'Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d'influènciaPactesPactes Castelló

El Pacte dels Municipis Ceràmics signa convenis amb empreses ceràmiques per a facilitar pràctiques a l’alumnat de la Llançadora

By 15/12/2021No Comments

Aquests acords de col·laboració s’han formalitzat en un acte que ha comptat amb la presència del president del Consorci i alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i de representants de Cevica SL, Azteca Products&Services SLU, Hispánia Ceràmica SA i Cerámica Santarela SL

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha signat convenis de pràctiques professionals no laborals amb les empreses ceràmiques Cevica SL, Azteca Products&Services SLU, Hispania Cerámica SA i Cerámica Santarela SL amb la finalitat de facilitar la inserció laboral de l’alumnat participant en la “Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria”.

Aquests acords de col·laboració s’han formalitzat en un acte que ha tingut lloc a l’Ajuntament de l’Alcora i que ha comptat amb la presència del president del Consorci i alcalde del municipi, Samuel Falomir, i dels representants de les diferents empreses.

Aquest grup d’alumnes, que s’incorporarà a diferents departaments, iniciarà el període de pràctiques a la fi del mes d’octubre. Així mateix, aquesta fase pràctica els permetrà complementar la formació de dissenys ceràmics adaptats a la tecnologia Inkjet adquirida en la Llançadora.

En el transcurs de l’acte el president de l’entitat ha agraït a les empreses “la seua col·laboració amb el Pacte per a ajudar les persones desocupades a conéixer l’entorn empresarial, un pas molt important per a aconseguir la incorporació al mercat laboral en un futur”.

Leave a Reply