ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Plana BaixaPactesPactes Castelló

El consorci gestor del Pacte Territorial de la Plana Baixa inicia el programa de mentorització i formació Emprén Plana Baixa

By 25/11/2022No Comments

El passat 8 de setembre del 2022 el Pacte Territorial de la Plana Baixa inicia la primera edició del programa de mentorització i formació EMPRÉN PLANA BAIXA, amb un total de 12 projectes seleccionats.

El programa Emprén Plana Baixa és una iniciativa que sorgeix per a promoure la cultura emprenedora en els municipis consorciats de la Plana Baixa, fomentant així la creació de projectes empresarials perquè més tard puguen ser implantats al territori.

Naix amb la voluntat de fer costat a emprenedors amb projectes propis, ajudant-los en el seu desenvolupament amb un acompanyament personalitzat per part de professionals i assessors experts en diferents àrees empresarials, pertanyents a l’organització SECOT, des de la seua proposta inicial per a portar-les a un altre nivell, mitjançant els coneixements i eines que cadascun d’ells necessite, per a garantir el seu creixement i solidesa.

La programació es planifica en un total de 16 sessions, on es treballen matèries com la gestió d’eines o el model de generació de negoci (CANVAS), o es treballa de manera individualitzada la proposta de valor de cadascun dels projectes.

L’esperit d’aquesta primera edició és que els 12 projectes experimenten en grup els passos necessaris per a traure els majors beneficis dels seus projectes i així esprémer el màxim partit al programa, consolidant la xarxa de persones emprenedores i creant noves sinergies en l’activitat empresarial del territori de la Plana Baixa.

Leave a Reply