Acord territorial per l'Ocupació Camp de TúriaActualitatPactesPactes València

El Acord Camp de Túria convoca la taula d’indústria que reuneix a més d’una desena d’entitats per a treballar conjuntament

By 28/09/2020No Comments

Es tracta d’una iniciativa que pretén conéixer les necessitats i prioritats del sector per a poder ajudar-los a que recuperen la senda del creixement.

Llíria, 4 de setembre. La Taula d’Indústria del Acord Camp de Túria es va reunir el mes de juliol passat per primera vegada. Una cita que va comptar amb una desena d’entitats i amb la presència de la Directora General d’Indústria, Energia i Mines, Empar Martínez.

Empar Martínez va qualificar de “molt interessant” la iniciativa organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria, a través de l’Acord Territorial d’Ocupació.

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, va assegurar durant la presentació que “és el moment d’analitzar, valorar i decidir quin és el camí que volem recórrer junts. Camp de Túria és una comarca rica en àrees industrials i per això hem d’iniciar el camí que entre tots i totes hem de fer productiu”.

La reunió que va estar dirigida per la AEDC, Pilar Muñoz, va comptar amb la participació de l’Associació d’Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana (ATEVAL); l’Associació Valenciana d’Empreses del Plàstic (AVEP); l’Associació Valenciana d’Indústria de l’Automoció (AVIA); l’Associació d’Indústries Químiques de la Comunitat Valenciana (QUIMACOVA); la Fundació Laboral de la Construcció; la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL); la Unió General de Treballadors del País Valencià; l’Associació de Treballadors Autònoms (LLIGA); l’Associació d’Empresaris de la Reva (Asocreva); l’Associació d’Empresaris Vilamarxant; l’Associació de Municipis de l’Eix A3; representant de l’Ajuntament de Llíria; de Riba-roja de Túria i la Universitat de València.

La Taula d’Indústria va tractar diversos temes, com la necessitat de millorar les infraestructures; potenciar les àrees industrials; adequar al segle XXI la connectivitat i la digitalització i la importància de la formació per a l’ocupació.

La Taula es tornarà a reunir a la fi del mes de setembre i en ella es marcaran els primers passos per a ajudar al sector de la indústria a Camp de Túria. Les propostes recollides dels agents socioeconòmics que participen en les taules són la base i l’eix de l’estratègia territorial de Camp de Túria al costat de les aportacions dels participants en l’Observatori d’Ocupació i Empresa.

Un document que s’està ultimant i que marcarà el rumb de la comarca en el mitjà i llarg termini.

Leave a Reply