ActualitatPacte Territorial per l’Ocupació Alt MaestratPactesPactes Castelló

Diferents Ajuntaments de l’Alt Maestrat inicien el seu pacte territorial per l’ocupació

By 29/04/2022No Comments

Després de mesos de treball entre administració pública, agents socials del territori i tècnics l’acord per a posar en marxa un nou Pacte Territorial per l’Ocupació ja és una realitat a l’Alt Maestrat.

Els municipis de Albocàsser, Benassal, Culla, La Torre d´En Besora i La Serratella són els primers en conformar este pacte amb la idea d’encetar una nova línia de treball i poder unir-se a les altres experiències que ja es donen a diferents territoris.

Als municipis s’han unit els agents socials del territori com son UGT i CCOO i s’ha comptat amb l’ajuda de la UJI i la CEV. A nivell tècnic l’impuls ha vingut de la mà de l’AODL de la Mancomunitat de l’Alt Maestrat i l’AODL de la FVMP en conveni amb LABORA.

La intenció del pacte de l’Alt Maestrat és la de dinamitzar territorialment l’ocupació i llançar un projecte experimental lligat a la transformació digital de l’economia de la comarca per tal de crear ocupació a partir d’este impuls.

El projecte acaba de ser constituït i espera poder unir-se a totes les experiències d’èxit dels altres pactes territorials.

Leave a Reply