Acord territorial per a l'Ocupació i el desenvolupament local de la comarca de la SaforActualitatPactesPactes València

DAO SAFOR, Dispositiu d’Accés a l’Ocupació de l’Acord Territorial de la Comarca de La Safor

By 29/06/2020November 10th, 2020No Comments

L’Acord Territorial de la Comarca de la Safor llança el pròxim 3 de juliol DAO SAFOR, edició en línia, un dispositiu intensiu per a millorar i ampliar les possibilitats d’accés a l’ocupació. En ell es potenciaran les competències i aptituds de les persones participants.
 
L’Acord Territorial de la Comarca de la Safor pretén impulsar l’ocupació i el desenvolupament sostenible en la seua àrea d’actuació al voltant de la relació d’ocupació, empreniment, innovació i tecnologia, i com aquesta pot constituir una oportunitat per al desenvolupament econòmic i social de comarca i l’avanç cap a una societat del coneixement integradora i en igualtat d’oportunitats.
 
En aquesta quarta edició de l’Acord Territorial s’ha llançat el dispositiu d’accés a l’ocupació, DAO SAFOR. Es tracta d’un programa intensiu i personalitzat, orientat a afavorir l’ocupabilitat de les persones aturades de la comarca de la Safor. Consisteix en una bateria d’actuacions, que combina la formació de caràcter experiencial en matèries que són clau avui dia per aconseguir millorar l’ocupabilitat en el mercat laboral amb l’ús de metodologies i eines innovadores utilitzades en els processos de selecció de personal actuals. Açò permet posar en valor les competències i experiència del candidat davant l’empresa. Com a element diferencial d’aquest procés està la implicació de l’empresa en la formació des del primer minut.  

Amb la urgència de la digitació i l’aprenentatge de les noves ferramentes en línia va néixer el passat abril una plataforma d’autoaprenentage en línia, un espai on cada persona usuària pot formar-se de manera autònoma i accedir a la informació. Els continguts formatius actualitzats tenen a veure amb identitat digital, recursos d’ocupació, competències personals i digitalització.
 
Hui en dia, en la plataforma d’aprenentatge en línia es poden trobar més de 50 píndoles formatives per a l’autoconsum, un recurs de formació gratuït que combina vídeos, activitats i breus explicacions que transmeten de manera senzilla i ràpida l’essència de cada matèria.

Aquest recurs d’autoaprenentatge es complementa amb la nova edició de DAO SAFOR online, una formació que integra diferents eines TIC en un format online amb videoconferències síncrones.

Totes les actuacions d’Acord Territorial de la Safor es troben a la web municipal de www.urbalabgandia.com

Leave a Reply