ActualitatPacte territorial per l'Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d'influènciaPactesPactes Castelló

L’alumnat de la Llançadora del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics visita les instal·lacions de l’empresa Best Surface a LAMINAM Company

By 11/10/2022No Comments

Best Surface i el Consorci iniciaran una col·laboració perquè l’empresa puga acollir en pràctiques a estudiants de la Llançadora

28.07.22
L’alumnat de Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible, projecte de formació en ceràmica digital que està desenvolupant el Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics, ha visitat les instal·lacions de l’empresa Best Surface a LAMINAM Company amb la finalitat de facilitar a l’estudiantat un primer contacte amb l’entorn laboral.

Al llarg d’aquesta visita guiada per Nacho Llorca, director tècnic, i Norman Jiménez, responsable de màrqueting, el grup ha pogut conèixer els diferents departaments de l’empresa com ara la planta de producció o les àrees de laboratori i disseny. Així mateix, se’ls ha mostrat la màquina enmalladora, un dels últims equips incorporats.

Aquesta acció busca complementar la formació específica en ceràmica digital que ofereix el projecte de la Llançadora perquè l’alumnat puga conèixer la realitat laboral del sector ceràmic i facilitar-los així la inserció laboral futura. De fet, aquesta companyia situada a l’Alcora ha sol·licitat al consorci acollir a alumnat en pràctiques no laborals de cara als pròxims mesos.

Leave a Reply