Acord Territorial per a l'ocupació Els PortsActualitatPactesPactes Castelló

La Mancomunitat Comarcal Els Ports donarà continuïtat al projecte de la Xarxa Comarcal d’Iniciatives Empresarials fins al 29 de març

By 10/11/2020No Comments

En una primera fase de 9 mesos de durada la Xarxa ha estat treballant en:

• Més de 40 expedients

Assessorant nous emprenedors en els dubtes que els han sortit a l’hora d’iniciar la seua idea de projecte, informant dels recursos dels quals disposen i col·laborant amb empreses ja assentades a la cerca de facilitats per al seu desenvolupament.

• Directori interactiu

S’ha creat un directori interactiu en la web de la Mancomunitat per millorar la visibilitat de les empreses de la comarca i facilitar la contractació de serveis, directori que la Xarxa confia continuar ampliant fins a aconseguir l’adhesió de tots aquells interessats en participar en la iniciativa.

• Jornada Els Ports Emprèn Jove

Jornada adreçada als joves emprenedors de la comarca, en la que es va comptar amb experiències empresarials dutes a terme per joves dels Ports, on es va reivindicar la nova ruralitat i les oportunitats laborals que hi ha a la comarca, apostant per viure i treballar dignament als nostres pobles.

• Document d’estratègies

Durant aquests nou mesos, la Xarxa Comarcal d’Iniciatives Empresarials de forma conjunta amb els membres del Pacte Acord Territorial per l’Ocupació Els Ports han elaborat un document d’estratègies encaminades a mitigar els problemes de despoblament derivats de la falta de possibilitats d’ocupació. Aquest document elaborat a partir de l’anàlisi de les necessitats dels municipis s’ha elaborat baix l’assessorament de la Càtedra Avant de la Universitat Jaume I.

En aquesta segona etapa La Xarxa Comarca d’Iniciatives Empresarials pretén cercar solución a aquelles necessitats detectades segons criteris de prioritat i viabilitat al mateix temps que continuar donant suport a tot aquell emprenedor o empresari que ho sol·licite.

Si tens una idea de negoci, no dubtes en contactar amb La Xarxa, et facilitarem tota la informació necessària per portar a terme el teu projecte amb la major comoditat possible.

XARXA COMARCAL D’INICIATIVES EMPRESARIALS ELS PORTS

Francisco Campillo Antoni (Coordinador): 642343098

José Miguel Centelles Miró (Tècnicd’estratègia): 642218942

Lidón Molinos Carceller(Arquitecta): 642353270

Laia Lloret Gual (Tècnica en legislació): 642266390

Eva Colomer Tena (Administrativa): 964440306

Leave a Reply